Carnis hondenvoer: geperste brok en vleesworst

Honden zijn onze trouwste vrienden en we willen enkel het beste voor onze huisdieren. Dit geldt natuurlijk ook voor het voer. We willen dat onze honden gezonde voeding krijgen, maar we willen ook dat ze het lekker vinden. Welk hondenvoer kan beide punten beloven? We willen u graag voorstellen aan een merk dat kwalitatief hoogwaardig hondenvoer produceert: Carnis. Het Carnis hondenvoer is precies wat uw hond nodig heeft!

Hondenvoer van het merk Carnis

In de hondenbrokken van Carnis zit alles wat honden nodig hebben. Het hondenvoer wordt gemaakt van vers en gedroogd vlees en met uitgebalanceerde grondstoffen. Deze grondstoffen zorgen voor een optimale vertering. Ook worden er geen kleur-geur- en smaakstoffen toegevoegd aan Carnis hondenvoer.

De hondenbrokken van Carnis zijn:

  • Glutenvrij
  • Tarwevrij
  • Niet voorzien van toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen
  • Vrij van chemische antioxidanten
  • Vrij van synthetische vitamines
  • Vrij van vulstoffen

Het verschil met andere soorten hondenvoer

De voeding van Carnis onderscheidt zich van andere soorten hondenvoer, omdat de geperste brokken de mogelijkheid hebben om dierlijke eiwitbronnen te elimineren. Daardoor kunnen honden die de brok eten niet alleen stabiliseren en herstellen van bijvoorbeeld jeukklachten, maar wordt ook de oorzaak van de klacht achterhaald.

Voor elke hond geschikt

Carnis hondenvoer is geschikt voor alle honden, alle rassen, van groot tot klein en van jong tot oud. Puppy’s en de al wat oudere honden kunnen gerust deze brokken oppeuzelen. Het hondenvoer zorgt ervoor dat elke hond goed functioneert en zich fit voelt. Het is wel belangrijk dat baasjes op de dosis letten. De dosis wordt bepaald op basis van het gewicht van de hond.

Waar kunnen we Carnis hondenvoer bestellen?

Het merk Carnis heeft een uitgebreide lijn aan hondenvoer, de geperste brokken is hier een voorbeeld van. Maar in het assortiment van Carnis bevinden zich ook vleesworsten, snacks, trainers, botten, geweien en supplementen. Allemaal lekkere en gezonde voeding voor uw hond.

Carnis hondenvoer kunt u online in diverse webshops bestellen, waaronder bij Natuurlijk voor uw hond. Er zijn ook meerdere dierenwinkels die het merk verkopen.